neděle 16. března 2008

Jak se mám

Jistě si po mém předchozím příspěvku kladete otázku, co pak se asi se mnou stalo. Jestlipak jsem zemřel vyčerpáním po několika dnech a nocích strávených ve WoW? Jestli pak se dokážu odtrhnout od obrazovky na tak dloho, abych něco napsal do blogu? Nebo mě kyberspace dostal?

A to ještě nevíte, že to není jediné ohrožení mého života. Odhalil jsem, že baterie v mém služebním notebooku patří do proslulé vybuchující série. Pravda, neskončilo to ničím horším, než že jsem dostal od Toshiby zadarmo nové baterie. Navíc má člověk neurčitý pocit podílení se na významné mediální kauze současnosti. Ale kdo ví, třeba jsem výbuchu ve svém klíně unikl jen o vlásek.

Nabízí se otázka, jestli neexistuje nejaká spojitost mezi těmito dvěma ohroženími mého života. Třeba jsem pronikl do počítačového světa tak hluboko, že už to nějaké všemocné Wintermute není milé a rozhodla se mě zlikvidovat. No, v každém případě jí to prozatím nevyšlo.

Další časté ohrožení lidské existence ze strany počítačů je paranoia. Jestli po mě doopravdy jsou, tak je to logické pokračování. Budu se muset pečlivě pozorovat, jestli se u mě neprojevují nějké příznaky.

Jo, jestli vás zajímá, jak se mám, tak už jsem na 22 úrovni.

Žádné komentáře: